Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Siemanko
Witam Forum Najlepiej zareklamować forum na fb. Bo pewnie starzy użytkownicy nawet nie wiedzą ze powstało od nowa. Ja wyśle link na grupe e34. Pozdrawiam
Siema, z nudów wklepałem adres w przeglądarkę i wow, to żyje Szkoda, że zawartość się nie uchowała. Pozdrawiam wszystkich
Bardzo szkoda galerii użytkowników... Dużo było bardzo dobrze prowadzonych i opisywanych.
Siema, z nudów wklepałem adres w przeglądarkę i wow, to żyje Szkoda, że zawartość się nie uchowała. Pozdrawiam wszystkich
Zrobiłem tak samo
Chyba umknął mi moment, kiedy stare forum zniknęło..
Ktoś opowie, co się stało? I co z treścią starego, znikła? Toż to była skarbnica wiedzy technicznej i nie tylko...
Długi i nudny temat, szkoda klawiatury. Brakuje klimatu i zrzeszonych ludzi, jak znasz język czy w sumie nawet teraz chyba google tłumacz wystarcza to skarbnicę wiedzy masz na reddicie i wielu innych
Jak dla mnie nie ma porównania między szukaniem na reddicie a wiedzą na starym bmw5er.
No i były czasy, kiedy w każdym momencie forum przeglądało dobre kilkadziesiąt osób - szkoda, że to się skończyło...
W każdym razie - co z zawartością starego forum? "Znikło"? Nie do odzyskania?
07 53:
Widzę, że jest na Internet Archive - może można by ściągnąć jakoś stamtąd i powrzucać jako wątku zarchiwizowane? Na Internet Archive przeglądanie to mordęga, no ale grunt, że jest...
BTW - można by wydłużyć czas na edytowanie wpisu, chyba jest jakoś bardzo krótki teraz.
Ostatnio edytowany przez grissley (2024-10-14 12:09:22)
Forum jest, wystarczy napisać w odpowiednim dziale jaki masz problem - ktoś, np. ja chętnie podzielę się wiedzą. Na starą zawartość bym już nie liczył.
W każdym razie - co z zawartością starego forum? "Znikło"? Nie do odzyskania?
Stare forum niepotrzebnie trafiło w nieodpowiednie ręce. Nie chce mi się opisywać co się działo, jak długo to trwało, efekt końcowy jest taki, że forum jest postawione od zera. Jestem zdzwiony tym, że nigdzie nie ma backup starego forum, ale podobno został on usunięty. Dziwne, ale chyba prawdziwe.
Strony: Poprzednia 1 2