Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Siemanko
Witam Forum Najlepiej zareklamować forum na fb. Bo pewnie starzy użytkownicy nawet nie wiedzą ze powstało od nowa. Ja wyśle link na grupe e34. Pozdrawiam
Siema, z nudów wklepałem adres w przeglądarkę i wow, to żyje Szkoda, że zawartość się nie uchowała. Pozdrawiam wszystkich
Bardzo szkoda galerii użytkowników... Dużo było bardzo dobrze prowadzonych i opisywanych.
Siema, z nudów wklepałem adres w przeglądarkę i wow, to żyje Szkoda, że zawartość się nie uchowała. Pozdrawiam wszystkich
Zrobiłem tak samo
Chyba umknął mi moment, kiedy stare forum zniknęło..
Ktoś opowie, co się stało? I co z treścią starego, znikła? Toż to była skarbnica wiedzy technicznej i nie tylko...
Długi i nudny temat, szkoda klawiatury. Brakuje klimatu i zrzeszonych ludzi, jak znasz język czy w sumie nawet teraz chyba google tłumacz wystarcza to skarbnicę wiedzy masz na reddicie i wielu innych
Jak dla mnie nie ma porównania między szukaniem na reddicie a wiedzą na starym bmw5er.
No i były czasy, kiedy w każdym momencie forum przeglądało dobre kilkadziesiąt osób - szkoda, że to się skończyło...
W każdym razie - co z zawartością starego forum? "Znikło"? Nie do odzyskania?
07 53:
Widzę, że jest na Internet Archive - może można by ściągnąć jakoś stamtąd i powrzucać jako wątku zarchiwizowane? Na Internet Archive przeglądanie to mordęga, no ale grunt, że jest...
BTW - można by wydłużyć czas na edytowanie wpisu, chyba jest jakoś bardzo krótki teraz.
Ostatnio edytowany przez grissley (2024-10-14 12:09:22)
Forum jest, wystarczy napisać w odpowiednim dziale jaki masz problem - ktoś, np. ja chętnie podzielę się wiedzą. Na starą zawartość bym już nie liczył.
Strony: Poprzednia 1 2