1 lepsza tabelka

atom1 napisał(a):ja to wszystko rozumiem :-) tylko sie pytam po co? (wiadomo ze nikt bogatemu nie zabroni) ale nie ma to zadnego uzasadnienia w stosowaniu na zimno- 5w bedzie robil ta sama robote w temp jakie mamy w naszym kraju
1 lepsza tabelka
atom1 napisał(a):ja to wszystko rozumiem :-) tylko sie pytam po co? (wiadomo ze nikt bogatemu nie zabroni) ale nie ma to zadnego uzasadnienia w stosowaniu na zimno- 5w bedzie robil ta sama robote w temp jakie mamy w naszym kraju
1 lepsza tabelka
Niedzwiedz_ napisał(a):U mnie czułem dużą różnice pomiędzy GM 10W-40 a Valvoline 10W-60. Kolega w Avensisie dieslu zauważył cichsza prace silnika po zalaniu Millersa (wcześniej lał liqy molly)
Stosując się do tej tabeli to XW-30 jest na styk w Polsce, a XW-20 się w ogóle nie nadaje, a Honda i pewnie inne marki w nowych autach zalecają oleje XW-20
Maniek530d napisał(a):Koledzy zaraz zglupiejePrawdopodobnie dpfa mam ale pewny nie jestem i nie wiem jak to sprawdzic??? Wiec szukam oleju ll4 by do dpfa sie nadal. Teraz juz sam nie wiem czy lepiej motula 5w30 czy valvo 5w30 ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości