Jasne, że fajne są te nowe i te stare

Przemyślałbym natomiast czy e34 v8 jest dobrym pomysłem na dupowóz (ile km robisz rocznie?) - co prawda mam 30letniego merca v8, który od prawie 3 lat bez awarii służy mi czasem jako dupowóz w sezonie, a nawet strzelam nim trasy po 600km ale on ma 133k przebiegu, ogólnie nie jeżdżę nim dużo i jest kompletnie niezmęczony. E34 V8 w takim stanie, nawet jeśli gdzieś jest, to będzie kosztowało z 80k, hehe. A takie za 15-20 to będą niestety zmęczone życiem trupki, pod którymi będziesz więcej leżał niż jeździł. W tych pieniądzach, jak już musi być e34 poszukaj jakiegoś ładnego 520-525, do wożenia dupy styknie, z tego 3.0 v8 m60 to średni pożytek jest, ani to szybko nie jedzie ani nie gra, nawet pod maską nie wygląda. Nigdy nie zapomnę jak kiedyś po otwarciu maski w e39 z m62 diagnosta na stacji zapytał czy to diesel czy benzyna

Tym bardziej, że składasz sobie inny projekt w garażu - szkoda wydawać kasę na auto do wożenia dupy, bo e34 z v8 za 15k bardzo szybko z takiego stanie się kolejnym 'projektem' stojącym w ogródku, chyba że masz drugi garaż