Strona główna forum
Forum
Mechanika
Zrób to sam

Zrób to sam Black Hella BMW E34/32/30!

dean2

Posty: 924
Dołączył(a): 2008-03-31, 10:11
Lokalizacja: Lubuskie

Moje BMW: E65 730d

Postprzez dean2 » 2008-12-02, 08:23

pawik83 napisał(a):enel ten plik jest pusty i chyba zablokowany popraw go ok? dzięki


pawik wszystko jest ok plik masz z prawej strony
Obrazek

Avatar użytkownika
pawik83

Imię: Paweł
Posty: 758
Dołączył(a): 2007-08-26, 11:56
Lokalizacja: Kwidzyn

Moje BMW: E34 M51D25 /E39 M57D30 / E38 M62B44
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=23&t=33943
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=33&t=23170
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=32&t=143

Postprzez pawik83 » 2008-12-02, 12:01

jednak chyba coś jest nie tak bo próbowałem go otworzyc róznymi wersjami pakietu office i nic

dean2

Posty: 924
Dołączył(a): 2008-03-31, 10:11
Lokalizacja: Lubuskie

Moje BMW: E65 730d

Postprzez dean2 » 2008-12-02, 12:06

przeciez to jest zwykły .doc otworzysz go normalnym wordem przynajmniej u mnie tak jest
Obrazek

Avatar użytkownika
pawik83

Imię: Paweł
Posty: 758
Dołączył(a): 2007-08-26, 11:56
Lokalizacja: Kwidzyn

Moje BMW: E34 M51D25 /E39 M57D30 / E38 M62B44
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=23&t=33943
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=33&t=23170
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=32&t=143

Postprzez pawik83 » 2008-12-02, 12:43

dean2 napisał(a):normalnym wordem


znaczy jakim ?? jak rok masz offica??

ja próbowałem na róznych i jak sie otwierał to pusty plik a na innych sie wogóle nie otwierał bo pisało ze jest zabezpieczony

oto taki komunikat :

podczas otwarcia pliku wystapil problem
sprawdzic uprawnienia do dokumentu lub dysku
upewnic sie ze ilosc wolnego miejsca na dysku jest wystarczajaca

o to ostatnie akurat sie nie martwie ;)

dean2

Posty: 924
Dołączył(a): 2008-03-31, 10:11
Lokalizacja: Lubuskie

Moje BMW: E65 730d

Postprzez dean2 » 2008-12-03, 11:23

aktualnie mam jakiegoś starocia system info microsoft word 2002
Obrazek

Avatar użytkownika
M-ej

Posty: 1286
Dołączył(a): 2008-11-18, 12:56
Lokalizacja: Toruń

Postprzez M-ej » 2008-12-03, 12:14

Pliczek dobrze chula.

Pawik83 - strzelam że masz za mało miejsca na Dysku C:, kiedyś występował taki błąd w Photoshopie że trzeba było miec conajmniej 120mb wolnego na dysku C żeby załadować zdjęcie do programu.

Avatar użytkownika
pawik83

Imię: Paweł
Posty: 758
Dołączył(a): 2007-08-26, 11:56
Lokalizacja: Kwidzyn

Moje BMW: E34 M51D25 /E39 M57D30 / E38 M62B44
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=23&t=33943
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=33&t=23170
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=32&t=143

Postprzez pawik83 » 2008-12-03, 13:08

M-ej, jak potrzebuje ten plik więcej niż 9 Giga to masz rację bo tyle mam wolnego miejsca

Sebastiano 525

Posty: 159
Dołączył(a): 2007-10-26, 20:38
Lokalizacja: Zakopane

Postprzez Sebastiano 525 » 2009-01-24, 22:37

Mam takie pytanie szanowni koledzy jak wiercić w lampie jakim wiertlem najlepiej proszę o podanie średnicy czy taka sama jak uchwyt od krzyży czy mniejszym i jak rozwiercac zeby nie było za dużej dziury pionowo do góry :?: i jak na początku pod skosem a potem prosto :?: :!:

A co do rozklejania szkiel to ja np: probowałem tak :
- wiaterko wrzacej wody potem wsadzam lampe szklem do domu a wody tyle żeby się wlała do lampy do środka poczekac chwilke i nastepnie delikatnie śrubokrętem podważać z każdej strony a jak nie puszcza nalać jeszcze raz wrzątku... :roll:

A soczewke czyścic chyba najlepiej szmatkami do laptopów i aparatów cyfrowych a co to odbłyśnika w długiej lapie to trzeba strasznie uważać bo z biegiem lat zrobił się kruchy i może zacząć odpadać... :dobani:

Najlepiej go nie przecierac tylko delikatnie przeplukac pod bierząca woda ale delikatnym strumieniem i nie gorąca tylko raczej letnią wodą i zostawić aż samo wyschnie lub też delikatnie podsuszyć szuszarka ale nie gorącym strumieniem powietrza i nie z bliska żeby odbłyśnik się nam czasem nie odkleił.. ;)
Pozdrawiam :5er:

Sebastiano 525

Posty: 159
Dołączył(a): 2007-10-26, 20:38
Lokalizacja: Zakopane

Postprzez Sebastiano 525 » 2009-01-24, 22:40

"wiaterko wrzacej wody potem wsadzam lampe szklem do dołu a wody tyle żeby się wlała do lampy.." sorrki za pomyłke :|

Avatar użytkownika
majler

Posty: 1178
Dołączył(a): 2008-12-10, 12:46
Lokalizacja: ŁDZ / KNZ

Postprzez majler » 2009-05-09, 22:47

małe pytanie. Czy jest jakaś różnica jest przerobi sie lampy Bosha na black "helle" ??
http://allegro.pl/item630906705_bmw_e34 ... hella.html
bo tu widze okazyjna cene.. tylko ten napis BOSH...

zinman

Posty: 189
Dołączył(a): 2008-12-03, 20:41
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Postprzez zinman » 2009-05-10, 08:15

Moim skromnym zdaniem nie ma zbyt wielkiej różnicy... czarne to czarne oryginału i tak nie zrobisz ani z helli ani z boscha a efekt przeróbki jest taki sam... Ważniejsze jest to by lampy były nie wypiaskowane a nie to czy to hella czy bosch czy nawet depo...


Apropo rozklejania lamp ja podam swój sposób jakim rozklejałem w e30... średniej wielkości garnek napełniłem do połowy wodą wsadziłem tam lampe i właczałem grzanie, woda sie zaczynała gotować i tak trzymałem z 10-15 minut żeby wszystko sie nagrzało a woda spenetrowała wszystkie zakamarki i nie było mowy o pekaniu szkła!


Jeszcze w lampach od długich należy odgiać taką metalową obwódke wokół klosza! najlepiej delikatnie śrubokrętem wtedy wyjdzie łatwiej i sie nie ukruszy przy wyjmowaniu. Przy składaniu trzeba zagiać spowrotem na całym obwodzie!

Cobretti

Posty: 1942
Dołączył(a): 2008-04-25, 13:31
Lokalizacja: Swinemünde

Postprzez Cobretti » 2010-06-02, 21:20

A mi tak wyszło

Obrazek

Obrazek

bobo_5er

Posty: 992
Dołączył(a): 2009-07-01, 15:26
Lokalizacja: SłupcaWLKP

Postprzez bobo_5er » 2010-06-02, 21:21

Zakładaj je na auto :P i pokazuj na forum :bmw:
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
Colin McRae

Cobretti

Posty: 1942
Dołączył(a): 2008-04-25, 13:31
Lokalizacja: Swinemünde

Postprzez Cobretti » 2010-06-19, 17:15

Z nowymi szkłami wyszło tak

Obrazek

Pablo-e39

Posty: 88
Dołączył(a): 2009-12-15, 17:31
Lokalizacja: Międzyrzecze Dolne

Postprzez Pablo-e39 » 2010-06-19, 17:58

a powiedzcie mi taką sprawe czy w e39 w lampie po liftowej dało by zrobić black helle??klosze da sie zdjąć i powinno sie dać zrobić??

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do strony głównej

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości